Jäkkärit

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Toustia valkosipulipavuilla

Tämä yöllinen ”mättöherkku” on saanut innoituksensa legendaarisesta brittien aamupalasta toast with beans. Sopii mainiosti tuhdiksi aamupalaksi tai baari-illan päätteeksi korjaamaan tulevaa aamun krapulatilaa.
















Valkosipulipavut
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
3-5 kynttä valkosipulia
pippuria
suolaa

Laita pavut kannelliseen rasiaan ja lisää murskatut valkosipulit. Mausta suolalla ja pippurilla.
Anna marinoitua yön yli jääkaapissa.

Tousti
juustoa (valitse makusi mukaan)
broilerikinkkua
French's Mustard -sinappia

Laita juusto, broilerikinkkuviipaleet ja sinappi paahtoleivän väliin ja heitä voileipägrilliin tai paista molemmin puolin muutama minuutti pannulla keskilämmöllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti