Tämä on kuulunut ehdottomiin kesän ruokasuosikkeihin jo
muutaman vuoden ajan. Tekeminen on vaivatonta ja nopeaa.
2 tuhtia viipaletta rouheaa maalaisleipää
isoja katkarapuja (1 pussi)
vihreää salaattia
tuoretta korianteria (iso nippu)
1 makea paprika
kevätsipulia
valkosipulia (runsaasti)
mustapippuria
suolaa
2 limeä
tabascoa
crème fraichea
Viipaloi valkosipulinkynnet ohuiksi viipaleiksi ja paista ne
nopsasti katkarapujen kanssa kuumassa öljyssä.
Lisää pippuri, suola, tabascoa maun mukaan ja purista
lopuksi limen mehu joukkoon. Paahda leivät öljyssä pannulla tai paahtimessa.
Kasaa lautaselle salaattipeti ja pilko kevätsipuli sekaan. Laita
leivän päälle kuuma katkarapuhöystö ja silppua korianteri ja viipaloi paprika
päälle. Lisää lusikallinen crème fraichea annoksen päälle.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti