Oheinen resepti on mukaelma netistä löytämistämme
resepteistä.
4 perunaa
2 porkkanaa
1 sipuli
1 paprika
5 valkosipulin kynttä
1 prk tomaattipyreetä
2 kanaliemikuutiota
5 dl vettä
3 tl jauhettua chilipaprikaa
(pimenton picante)
suolaa
mustapippuria
½ dl vehnäjauhoja
2 rkl valkoviinietikkaa
2 venäläistä suolakurkkua
Ruskista kuutioitu broilerinliha oliiviöljyn ja voin seoksessa. Lisää pimento, suola ja pippuri joukkoon ja paista hetki. Lisää vehnäjauhot ja vesi, kanaliemikuutiot ja tomaattipyree (me käytimme Lidlin tomaattipyreetä, joka on pakattu 140 gramman purkkiin). Lisää sitten joukkoon peruna-, porkkana- ja sipulilohkot ja viipaloitu valkosipuli.
Anna kiehua noin 30 minuuttia ja
lisää sitten lopuksi etikka ja suolakurkkukuutiot. Anna kiehua vielä muutama
minuutti.
Tarjoa gulassi smetanan ja hyvän
leivän kanssa.
Ruokajuomana maistuu punaviini.
Me joimme Castillo de Molina, Cabernet Sauvignon 2009, Rapel Valleyta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti